Xanax en diazepam online kopen met iDEAL

Heeft u vragen?

Frequently asked questions

Wij zijn een tijdje weg geweest, maar we zijn weer terug, Zoals jullie van ons gewend zijn dezelfde snelle service! Zoals u gewend van ons bent krijgt u snel antwoord op uw vragen en veel kennis die wij graag met u delen.

Algemene vragen

Wij streven ernaar om al uw vragen binnen 2 uur te beantwoorden. Het kan soms weleens langer duren ivm de drukte.

Maak ten alle tijde een order aan via onze webshop, als u de order heeft afgerond krijgt u van ons een order nummer. Dit heeft u nodig als u ons een vraag stelt over uw bestelling. Alleen vragen met een order nummer nemen wij in behandeling.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij u dezelfde dag nog een e-mail om u op de de hoogte te stellen dat uw betaling binnen is. Eerder een e-mail sturen om te vragen of we uw betaling hebben ontvangen, heeft geen zin en reageren wij niet op.

Wij hebben diverse betaal mogelijkheden nml:

 

 • iDEAL
 • Banconfort
 • Credicard
 • Crypto currencies
 • Contante betaling
 • In uitzonderlijke gevallen, afhalen

Ja wij versturen elk pakket met een track en trace nummer. Dit is altijd aangetekend en vereist dus een handtekening

 

Als er getekend is voor het pakket dan is dat voor ons het bewijs dat het pakket geleverd is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoek geraakte pakketen en versturen niet nogmaals. Wij gaan hierover niet in discussie.   

Als uw betaling voor 17:00 binnen is word uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Normaliter word uw pakket de volgende dag bezorgd.

Maak ten alle tijde een order aan via onze webshop, als u de order heeft afgerond krijgt u van ons een order nummer. Dit heeft u nodig als u ons een vraag stelt over uw bestelling. Alleen vragen met een order nummer nemen wij in behandeling.

Ja wij bezorgen ook naar andere landen vraag om informatie over uw land van herkomst.

Disclaimer

Xanaxkopen kan nooit verantwoordelijk worden gesteld voor het (verkeerd) gebruik van producten en/of (verkeerd)opgevolgde adviezen. Noch dat wij openige andere wijzeaansprakelijk kunnen worden gesteld. Het gebruik van de getoonde producten en of adviezen is te allen tijde op eigen risico van de koper dan wel gebruiker . Allen gegeven adviezen zijn puur van een informatief karakter. Ze zijn dan ook niet bedoelt om adviezen, recepten, verwijzingenen dergelijke van een erkende arts te vervangen. Elke financiële transactie aan Xanaxkopen heeft te allen tijde het karakter van een gift. De getoonde producten op de website zijn slechts voor research doeleinden geschikt.

 

Er vanuit gaande dat wij nimmer geld teruggeven na ontvangst, tenzij wij dit met u overeenkomen wordt dit per incident bekeken.Het ruilen van producten is NIET mogelijk. U er nadrukkelijk rekening mee houdt dat wanneer de (juiste) gegevens ontbreken op het bestelformulier er mogelijk vertraging ontstaat met het versturen van uw bestelling. Wij nemen in z’n geheel geen verantwoording, wanneer uw of onze zending door fouten van derden (Bpost, Postnl en La Poste) niet juist afgeleverd kan worden om wat voor reden dan ook. U als afzender dient dit gezamenlijk op te lossen met het des betreffende postbedrijf.

 

Retourneren is alleen mogelijk in uitzonderlijke gevallen. Alle gevallen die hiervoor in aanmerking komen worden per incident bekeken. Verzend nooit zomaar op voorhand uw product terug naar ons zonder overleg. Reden daarvan is dat wij regelmatig van postbus adres veranderen, mocht u het toch hebben verzonden en kunnen wij niet meer bij die postbus om wat voor reden dan ook, dan is dat uw eigen verantwoording want daar zijn wij in z’n geheel niet aansprakelijk voor.

 

U wordt geacht wanneer u de website gebruikt en/of leest, u bekend bent met de inhoud van de disclaimer en minimaal 21 jaar of ouder bent. Xanaxkopen is nimmer verantwoordelijk voor verkeerd opgestelde bestelgegevens. Waarvan de naam of het adres en mogelijk andere gegevens niet correct blijken te zijn ingevuld door de klant, waardoor de zending niet aan de juiste geadresseerde is of kan worden geleverd of nochtans de zending hierdoor geretourneerd word aan de afzender. Indien de zending omwille bovenstaande of om welke andere reden dan ook retour wordt gestuurd naar de afzender behouden wij het recht om te wachten tot de zending in zijn geheel retour ontvangen is. Daarna zullen wij in overleg met de klant de zending nogmaals opsturen. De eventuele extra verzendkosten die dit met zich meebrengt worden per geval afzonderlijk bekeken en mogelijk doorberekend.

Let op!Heeft u geen mail ontvangen stuur uw bestelling nogmaals door!

Onze mailbox ligt er NOG steeds uit, u kunt uw bestellingen blijven plaatsten u krijgt van ons antwoord op ons GMAIL account.

Maandag zullen wij alles doorsturen.

De feestdagen komen eraan, dit is al duur genoeg! Wij geven 20% korting! Gebruik: U9JRYN6D op ons gehele assortiment.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping
Shopping cart close